Dokumenthåndtering

Plantegninger, facadetegninger, produktionstegninger…
HandsOn Simply sikrer, du ikke behøver slæbe rundt på papirer ude hos kunden, da du og dine medarbejdere altid kan tilgå projektets tegninger digitalt. Tegningerne bliver også brugt til at indikere en lokation på din fotodokumentation(link). Ydermere bliver GPS-koordinatet altid tilføjet både billede og video.
Filer
Har du andre filer, fx. beskrivelser, udfyldte APV’er, sikkerhedsblade, produktblade som du gerne vil tilknytte dit projekt, så kan du tilføje dem via fil modulet. Disse er ligesom tegningerne altid tilgængelige for dig og dine medarbejdere.
Mappestruktur
HandsOn Simply giver dig mulighed for at oprette din helt egen mappestruktur til din fotodokumentation, som du let kan importere fra projekt til projekt afhængigt af behov. Strukturen hjælper dig med at skabe et overblik, og gør det lettere for dig at have styr på tingene. F.eks. kan alt, hvad der vedrører ekstraarbejde på et projekt nemt gemmes i en mappe af samme navn – Dette gør det let for dig at finde rundt i mange billeder og sparer dig for en masse tid.

+ Del artikel