Afspil video

Hvad er HandsOn Simply?

HandsOn Simply er Danmarks mest brugervenlige ordrestyring til både små og store virksomheder i byggebranchen

Et brugervenligt digitalt værktøj, som gør du har styr på din dokumentation

HandsOn Simply gør din dokumentation simpel at lave, og samler det hele ét sted. Så har du altid styr på dine ting. HandsOn Simply er modsat andre et åbent system, som synkroniseres med din mail, hvilket gør det meget let for både dig som afsender og modtager at kommunikere sammen. Jo lettere det er at kommunikere, jo hurtigere får i afklaret udeståender – helt simpelt.

Fokus på brugervenlighed fra dag 1

Vi elsker vores kunder, og involverer dem i vores forbedringer til systemet. Det er altafgørende for os, at vores brugere er med til at udvikle HandsOn Simply, og er tilfredse med vores produkt.

Vi kan med stolthed fortælle, at 9 ud af 10, der har en prøveperiode hos os, vælger at fortsætte som kunde hos os bagefter – så noget må vi gøre rigtigt. Vi har ingen oprettelsesgebyr, og vi har selvfølgelig ad libitum gratis support.

PRØV GRATIS I 14 DAGE, eller ring til os på 78706699 og hør mere om dine muligheder. Vi sidder klar ved telefonen mandag til torsdag 08-16, & fredag 08-15

Historien bag

Sådan opstod HandsOn Simply

HandsOn Simply blev grundlagt i 2014 af Johan Stoustrup, som med over 15 års erfaring i byggebranchen kunne se, der var et stort behov for brugervenlige digitale løsninger. Johan har altid haft styr på sin ting og ikke mindst sin dokumentation, men har også tænkt, at det må da kunne gøres lettere og mere effektivt. Det satte tankerne i gang, og Johan fik dannet et team af 5 dygtige branchefolk med over 130 års erfaring indenfor branchen, og gik i gang med at udvikle programmet. Systemet startede i det små, som derefter stille og roligt tog fart. Siden da er kundebasen vokset kraftigt, hvilket vi er meget stolte af. I 2019 kom der nye kræfter til i ledelsen, som nu består af Johan, Mads, Nikolaj og Ivan. Det nye team gør, at vi nu i endnu højere grad kan sikre markedets mest brugervenlige løsninger, og sikre at vækstrejsen fortsætter.