System til kvalitetssikring

Digital Kvalitetssikring til montører

Tidsbesparende dokumentation

Ved at benytte Handsonsimply.dk’s system for kvalitetssikring og dokumentation, kan montører nemt og brugervenligt arkivere deres arbejde – før, under og efter processen. Dette minimerer behovet for at udføre dobbeltarbejde, hvilket ofte kan ende med at være en gratis ydelse.

Klarhed om ekstraarbejde

Når uforudsete udfordringer opstår, og ekstraarbejde er nødvendigt, sikrer vores system for kvalitetssikring og dokumentation, at alt er præcist registreret med skarpe fotos. Der kan også nemt tilføjes detaljer som tid og materialer. Plus, med den praktiske rapportfunktion kan bygherrer kvittere for arbejdet direkte via appen – essentielt når du afslutter en opgave.

Kvalitetssikring direkte fra byggepladsen

Vores platform gør kvalitetssikring og dokumentation direkte på byggepladsen til en leg. Udfyld tjeklister, skemaer og tag imponerende fotos – alt sammen i én brugervenlig app.

Tilføjelse af detaljer til din dokumentation

Det er muligt at berige din fotodokumentation med tekst, tegninger, mål og lokationer, hvilket forstærker kvalitetssikringen og dokumentationen. Dette giver en detaljerig og præcis registrering, der kan sendes til bygherren med et enkelt klik.

Spar tid og penge med vores montørmodul

Ved at tilkøbe vores montørmodul har du alt vedrørende kvalitetssikring og dokumentation samlet ét sted. Se nemt hvilken etape der er igang, leveringsuger, forventede sæt, og meget mere. Alt denne data giver et klart overblik over dine aktive og afsluttede projekter.

Overblik øger bundlinjen

At have et fuldstændigt overblik over kvalitetssikring og dokumentation sender et stærkt signal til dine kunder og samarbejdspartnere. Vores system viser ikke kun din professionalisme men har også have en direkte positiv effekt på din virksomheds økonomi.

Book en uforpligtende gennemgang

Ønsker du tidsbesparelse for din montørvirksomhed?

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.