Bloggen giver dig nyheder om Handsonsimply og inspiration til hvordan, du kan styrke din forretning

Maler

En succeshistorie – Digital kvalitetssikring og dokumentation hos Malerfirmaet Eskildsen A/S

Opdag hvordan Malerfirmaet Eskildsen A/S effektiviserede deres dagligdag med Handsonsimply.dk’s platform til digital kvalitetssikring og dokumentation. I dette indlæg deler Malermester Dennis Eskildsen og malersvend David deres erfaringer med systemet, der bringer brugervenlighed og effektivitet ind i hverdagen. Læs om deres rejse mod nem dokumentation og den forskel Handsonsimply.dk har gjort for dem.

Læs mere »
Indblik

Effektiv styring af tekniske forspørgsler på byggeprojekter med Handsonsimply.dk

Opnå større kontrol og overblik over dine byggeprojekter med Handsonsimply.dk. Med vores kvalitetssikringssystem kan du nemt samle alle dine tekniske forspørgsler og dokumentation på ét sted. Tilføj modtagere, beskrivelser og vedhæft filer for at sikre hurtig og effektiv kommunikation. Med vores notifikationssystem kan du også nemt rykke for svar og sikre overholdelse af svarfrister. Prøv Handsonsimply.dk i dag og oplev fordelene ved bedre projektstyring og dokumentation.

Læs mere »
Indblik

Hvad er DS 1140?

Vil du lære mere om, hvordan du sikrer sikkerheden og anvendelsen af bærende konstruktioner? Læs vores artikel for at lære mere om, hvordan du kan anvende DS 1140 på din byggeplads.

Læs mere »
Nedrivning

Brugervenlighed er vigtigt for nedrivningsfirmaet LH Hockerup A/S

Indehaver Lasse Hockerup fortæller “Før vi blev introduceret til Handsonsimply.dk havde vi  den udfordring, som mange andre virksomheder i byggebranchen sikkert også har, at kvalitetssikring, filer, fotos, og aftalesedler lå spredt rundt i forskellige systemer. Det har vi nu fået samlet i ét system, som gør det muligt for os, at skabe det nødvendige overblik på tværs af kollegaer og projekter.

Læs mere »
Tagdækker

Hos Jydsk Tagteknik A/S er kvaliteten helt i top

“Vores dygtige håndværkere dokumentere før, under og efter udefra pladsen via appen og nu er alt vores dokumentation samlet ét sted. Dette gør at vi altid nemt og hurtigt kan lave en god kvalitetssikring på vores sager” fortæller byggeleder Dennis Wurtz fra Jydsk Tagteknik.

Læs mere »
Nyhed

Digitale håndværkere har en større omsætning

Analyse fra Visma e-conomic viser, at de håndværksvirksomheder, som har digitaliseret deres manuelle processer, omsætter for ca. 60% mere per medarbejder, end de som stadig bruger papir og blyant. Det svare til en årlig meromsætning på hele 640.000 kr. per medarbejder.

Læs mere »
Gulv

Lambæk Gulve A/S har total styr på deres aftalesedler med hjælp fra Handsonsimply

“Før vi fik Handsonsimply kørte næsten det hele med mund til mund aftaler. Det er jo umuligt at holde styr på, når der er gang i butikken” fortæller Søren Cortsen, projektleder hos Lambæk Gulve A/S. Nu er det hele samlet ét sted, og det kan virkelig mærkes. “Nu har vi virkelig styr på tingene, og ekstraarbejde bliver dokumenteret hver gang på aftaleseddel. Det tager mig ingen tid at lave” siger Søren…..

Læs mere »

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.