Hos Jydsk Tagteknik A/S er kvaliteten helt i top

Del indlæg

Danmarks førende tagfirma

Med over 50 års erfaring er Jydsk Tagteknik en solid virksomhed med konstant fokus på kunderne og på at levere en god kvalitet og god service. Dagligt beskæftigere de over 100 dygtige medarbejdere på tværs af Danmark.

Kvalitetssikringen er i top 

“Vores dygtige håndværkere dokumentere før, under og efter udefra pladsen via appen og nu er alt vores dokumentation samlet ét sted. Dette gør at vi altid nemt og hurtigt kan lave en god kvalitetssikring på vores sager” fortæller byggeleder Dennis Wurtz fra Jydsk Tagteknik.

Vi spare rigtig meget tid

Tidligere har Jydsk Tagteknik brugt rigtig lang tid på kvalitetssikring og dokumentation på deres sager, men det gør de ikke mere. “Før skulle jeg ofte kører ud til en adresse for at blive klogere på en udfordring, men nu kan jeg se det direkte i systemet. Dette spare mig og virksomheden for en masse tid og penge, da jeg kan gøre det hele fra systemet eller appen” fortæller Dennis.

Alt samlet ét sted og en styrket kundeoplevelse

Jydsk Tagteknik håndtere mere end 10.000 sager om året og al deres dokumentation er nu samlet ét sted. Dette betyder de nemt og hurtigt kan dokumentere deres kvalitetssikring, samt opstået ekstraarbejde på en aftaleseddel og sikre den gode kundeoplevelse, da kunden nemt kan følge med.

Anbefaler Handsonsimply til håndværkere

“Jeg vil gerne anbefale Handsonsimply til alle håndværker virksomheder der gerne vil spare tid og have bedre overblik over virksomheden og i sidste ende tjene flere penge” fortæller Dennis med et glimt i øjet.

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.