Udforsk funktioner i den mest brugervenlige app til entreprenører

App til kvalitetssikring og mere

Vores brugervenlige app dækker alle de nødvendige behov for både udførende og ledende medarbejdere i virksomheden. Den er ekstremt nem at bruge og brugervenlig, hvilket gør den tilgængelig for alle medarbejdere i virksomheden.

Alt det vigtige lige ved hånden

Vores app til kvalitetssikring og dokumentation sikre styring. Altid adgang til:

24/7 support

Fotodokumentation

Kvalitetssikring og tjeklister

Tilføj lokation på plantegning eller GPS

Mangelgennemgang

Få underskrift på aftaler direkte fra appen

Filer

Opret projekt i appen

Offline mode

Dagsrapport

Historik

Kontakter

Brugervenligt for alle

Digital Kvalitetssikring

Med Handsonsimply-appen kan du nemt og hurtigt udføre din kvalitetssikring direkte på marken, uanset hvilken faggruppe du tilhører. Du kan let vælge det relevante skema, som du ønsker at udfylde, direkte fra appen. Desuden kan du tilføje lokationen enten på en plantegning eller ved hjælp af GPS-lokation. Du har også mulighed for at tilføje tekst og én eller flere fotos, som dokumenterer hvert individuelle tjekspørgsmål, direkte fra appen.

Med Handsonsimply-appen har du aldrig haft det nemmere at udfylde modtagekontrol, proceskontrol, slutkontrol eller andre tjeklister direkte fra en app.

Super nemt

Spar tid

Fuldt overblik

DOKUMENTATION

Fotodokumentation

I Handsonsimply er din dokumentation sikkert opbevaret for altid.

Fotos og video tages nemt via appen og gemmes direkte på projektet. Ønsker du at indsætte tekst, pile, mål og tilføje lokation på plantegning kan dette gøres let med et par klik.

Har du behov for at dokumentere hvordan dit arbejde er udført, så kan du altid nemt og hurtigt finde din dokumentation frem.

Kvalitetssikring, mangler, tekniske forespørgsler og dokumentation af ekstraarbejde på en aftaleseddel har aldrig været lettere.

Er der behov sende fotos, tegninger eller rapporter direkte til kunden, så kan det nemt og brugervenligt gøres direkte fra appen.

Ingen mistet dokumentation

Alt samlet ét sted

Altid tilgængeligt og virker offline

Få det hele med

Dagsrapport

Gennem vores app kan du nemt og effektivt oprette en dagsrapport for at dokumentere dit arbejde over for dine kunder.

Med blot få klik kan du starte dokumentationen via appen ved hjælp af tekst, fotos, materialer, tidsforbrug, GPS-lokation og kundens direkte underskrift. Det er slut med at udføre gratis ekstraarbejde.

Dagsrapporterne kan let og brugervenligt tilknyttes aftalesedler efterfølgende, hvilket sikrer en nem og sammenhængende projektstyring.

Dokumenter løbende

Få underskrift direkte i appen

Altid tilgængeligt og virker offline

Alle billeder samlet ét sted

Fotobibliotek

I Handsonsimply-appen har du altid adgang til fotos gennem fotobiblioteket på dit projekt. Dette omfatter ikke kun det aktuelle projekt, men også alle igangværende eller afsluttede projekter. Dette betyder, at du altid har adgang til alle fotos lige ved hånden, hvis der opstår behov for at finde specifikke billeder fra et bestemt projekt.

Via fotobiblioteket kan du nemt uploade billeder fra dit private fotoalbum og sende imponerende fotorapporter direkte fra appen via sms og e-mail. Alle billeder er rangeret i dato orden og er let tilgængelige for brugere i alle aldersgrupper.

Alt samlet ét sted

Send rapporter via mail eller sms

Altid tilgængeligt

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Slut med papir

Alle filér samlet ét sted

Med Handsonsimply-appen behøver du ikke længere slæbe rundt på papirer på projekter, da du og dine medarbejdere nemt kan få adgang til alle projektets filer direkte i appen.

Dette betyder, at I altid har tegninger, datablade, medarbejderhåndbog, APV, vejledninger og meget mere lige ved hånden. Derudover kan du nemt tilføje sikkerhedsforanstaltninger til specifikke filer, så kun udvalgte brugere kan få adgang til dem efter behov.

Nem fil-deling

Virker også offline

Altid tilgængeligt

Udforsk funktionerne i vores brugervenlige system

Book en uforpligtende gennemgang

Er du klar til at tjene flere penge?

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.