Fotodokumentation

Billeder, video, og tekst
Med HandsOn Simply kan du let lave din dokumentation via billeder, videoer, og tekst fra din telefon eller tablet. Ydermere bliver GPS-koordinatet altid tilføjet både billed og video, og du har mulighed for at markere din placering ind på plantegninger også. Din dokumentation uploades direkte til vores server, og du kan nu super let lave en flot pdf-rapport med dit firmalogo inklusiv sidehoved og sidefod direkte fra telefon eller tablet.
Tilføj tekst, smileys og tegn på dine billeder
Præcisér dit billede med tekst, pile, mål, og smileys. Tilføj tekst automatisk ved hjælp af mikrofonen, eller manuelt ved at skrive det ind som tekst på billedet. Hvis du i stedet ønsker at skrive en kommentar til billedet, så er dette også muligt. Pile kan bruges til at indikere noget specifikt på billedet, og har du behov for at highlighte eller tegne på dokumentationen, så kan du også det. Du har også mulighed for at tilføje smileys til dit billede, hvis du føler for det.

Video
Normalt er video som dokumentation en lidt bøvlet ting, da det ofte fylder meget for både afsender, og modtager.

Via HandsOn Simply er det dog helt simpelt. Din video uploades straks til vores server, og sendes som en thumbnail i din kommunikation, og når modtager klikker på thumbnail, streames og afspilles indholdet straks.

Video er i mange situationer et rigtig godt redskab til at dokumentere forholdene præcis som de er.

Alt samlet ét sted
Når du har gemt din dokumentation under det valgte projekt, så er det journaliseret. Dette betyder, du til enhver tid kan tilgå din dokumentation med enten rettelser, eller tilføjelser. Afhængig af mængden af dokumentation, kan du vælge mellem flere forskellige rapport skabeloner, så det tilpasses dit behov. Du kan meget let genere en flot og professionel pdf-rapport, som indeholder alle data fra dokumentationen, hvilket nemt kan downloades, eller sendes via mail.
Søgefunktioner
HandsOn Simply gør det super nemt for dig at finde den fotodokumentation, du skal bruge. Du slipper for at spilde tid på at lede i blinde blandt flere hundrede billeder og videoer tilknyttet projektet. Dette gøres let via disse søgemuligheder:
  • Dato (hvornår er billedet taget)
  • Navn (fotograf)
  • Lokationstegning
  • Tekst på billedet (f.eks. jordbundsforhold)
  • Tekst i note feltet
  • Mappe (f.eks. vedrørende ekstraarbejde)

+ Del artikel