Brugervenlig app til udførende entreprenører

Fotodokumentation

Tre fantastiske fordele ved vores fotodokumentation

1: Alle fotos samlet ét sted

Slip for at fotos ligger spredt på SMS’er og at bruge lang tid på at organisere dem. Med vores brugervenlige app kan du foretage alle former for foto- og videoregistreringer direkte på projektet, hvilket sparer dig værdifuld tid. Med blot et enkelt klik kan du nemt finde de relevante fotos til brug. 

2: Plantegning eller GPS-lokation på alt

Tilføj nemt og hurtigt lokationen direkte på en plantegning eller ved hjælp af en justerbar GPS-lokation, der passer til dit fag og behov. På den måde kan du præcist dokumentere, hvor dine billeder er taget, og altid have en nøjagtig registrering af din dokumentation.

3: Send rapporter direkte fra appen

Med blot ét klik kan du hurtigt og nemt sende alle typer rapporter direkte fra appen. Dette gør det bekvemt for dig at udføre en stor del af dit arbejde direkte fra marken og sparer værdifuld tid. Gør dine rapporteringsopgaver mere effektive ved at sende dem med lethed via vores app.

Sådan virker det!

Projekter

Få nem og hurtig adgang til oprettelse og tilgang til dit projekt direkte fra vores app til fotodokumentation, så du kan arbejde effektivt på marken. Vi giver dig også mulighed for at definere brugeradgang til forskellige projekter, hvilket kan være afgørende, især når du samarbejder med underentreprenører eller andre involverede parter på et projekt.

Plantegning og GPS-lokation

Tilføj let og effektivt markeringer på plantegninger eller justérbar GPS-lokation via vores app. På den måde sikrer du, at din dokumentation er omfattende, uanset om det drejer sig om kvalitetssikring eller dokumentation af ekstraarbejde via en aftaleseddel.

Tag fotos eller optag videoer

Med Handsonsimply-appen kan du problemfrit tage billeder direkte i appen eller vælge fra din kamerarulle og derefter uploade et eller flere billeder til din fotodokumentation. Du har også mulighed for at tilføje tekst enten ved at skrive eller indtale den. Du kan organisere din dokumentation ved at tagge den til en eller flere mapper og hurtigt markere, tegne eller indsætte symboler på dine billeder. Og hvis du ønsker at dele en flot fotorapport, kan du gøre det med blot et enkelt klik

Alt gemmes automatisk

Vores app sikrer løbende lagring af dine registreringer på vores server, hvilket betyder, at din fotodokumentation bliver opbevaret sikkert i systemet. Hvis du er offline, vil registreringerne blive gemt lokalt på din enhed, indtil forbindelsen genoprettes, hvorefter de automatisk uploades. Dette sikrer, at din dokumentation altid bevares intakt og ikke går tabt.

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.