System til kvalitetssikring

Digital Kvalitetssikring

Tjeklister

Design din helt egen tjeklister, så klare Handsonsimply appen kvalitetssikringen på ingen tid.

Fotodokumentation

Tag billeder og videoer direkte i appen. Slut med billeder der ligger og flyder

Styr på kvaliteten

Appen sikre der altid er styr på kvaliteten

Glæd dig - Fremover har du altid styr på din kvalitetssikring!

Mange synes kvalitetssikring er drøn kedeligt, men det er ekstremt vigtigt, da det forhindre skader og dokumentere dit arbejde. Det er med til at sikre kvaliteten i dit arbejde og, at det understøtter de lovpligtige krav eller en bestemt kvalitet du gerne vil levere til dine kunder.

Handsonsimply app til kvalitetssikring giver dig brugervenlig og effektiv kvalitetssikring på alle slags projekter – små som store. Alle fag kan benytte Handsonsimplys app til kvalitetssikring – Måske er du VVS eller elektriker og skal udfylde de lovpligtige skemaer, eller maler, tømrer, murer, rådgiver eller anden håndværker, og skal dokumentere med fotos og videoer, så er Handsonsimplys app til kvalitetssikring brugervenlig og effektiv at benytte.

Slut med bøvlet og tidskrævende kvalitetssikring – nu har dit firma altid styr på kvaliteten. Så nu kan du bruge tiden på f.eks familie og fritid i stedet.

Simpel og effektiv kvalitetssikring af dit byggeri

Kvalitetssikrings app til alle byggefag

Få tid til mere af det sjove her i livet

Kvalitetssikring med tjeklister og skemaer i appen

Er du elektriker, VVS’er eller kloakmester så skal du udfylde de lovpligtige kvalitetssikring skemaer. Er du maler, tømrer, murer f.eks, så skal du lave kvalitetssikring på en anden måde. Uanset dit fag, så kan Handsonsimply opsætte skemaer og tjeklister for dig i systemet, så dine medarbejdere og dig let kan se og udfylde dem direkte i appen.

Det er simpelt og hurtigt for alle at udfylde tjeklister og skemaer på jeres byggeprojekter, når de ligger i Handsonsimply app til kvalitetssikring.

Du kan opsætte dine tjeklister og skemaer som du ønsker det. Dette betyder du kan lave alle slags registreringer direkte i appen, og ikke kun bruge Handsonsimply app til kvalitetssikring.

Lovpligtige skemaer

Aldrig mere bøvl med kvalitetssikringen

Spar tid på kvalitetssikring

Hør mere om vores digitale kvalitetssikring?

Kvalitetssikring med billeder og videoer i appen

Aldrig mere sms’er fra dine medarbejdere med billeder og videoer, og slut med at bruge tid på at samle alle billeder fra medarbejdere på jeres projekter. Billeder og videoer tages direkte i Handsonsimply app til kvalitetssikring, hvorefter de straks er tilknyttet projektet i systemet.

Billeder og videoer kan nemt findes frem i ens projekter, og det er simpelt og hurtigt at se før og efter dokumentation, og ikke mindst gå tilbage i tiden. Billeder og videoer kan let tilknyttes mapper og undermapper, samt tekst, mål, gps lokation og placering på plantegning, så din dokumentation bliver god.

På denne måde vil du opleve altid at have styr på din kvalitetssikring, og dokumentation, på kryds af projekter og medarbejdere.

Billeder og videoer tages direkte i appen

Dokumentation tilknyttes straks projektet

Før, under og efter billeder er lige ved hånden

Nem og hurtig kvalitetssikring

Handsonsimply består af både et system og en app der sikre, at du levere den kvalitet du ønsker på dine projekter nemt og hurtigt. Handsonsimply opsætter tjeklister og skemaer for dig, så med et par klik kan komme i gang med din kvalitetssikring direkte fra appen.

Appen og systemet arbejder sammen, så når en medarbejder har udfyldt et skema i appen, så kan det straks ses i systemet. På denne måde bliver det også let at holde overblikket fra kontoret.

Handsonsimply sikre du nemt og hurtigt altid har styr på din kvalitetssikring, og dokumentation, på kryds af projekter og medarbejdere.

Brugervenlig kvalitetssikring

Bedre overblik fra kontoret

App og system arbejder sammen

Kvalitetssikring og meget mere

Handsonsimply er ikke kun et kvalitetssikringssystem, men et digitalt værktøj, hvor du får hele overblikket på dine projekter, alt fra aftalesedler til mails – både fra systemet og fra appen.

Overblikket Handsonsimply systemet giver dig, vil du kunne mærke fra dag 1. Du vil spare tid og tjene flere penge, som du kan bruge på at øge fremgangen i din virksomhed.

Vi hjælper dagligt tusindvis af entreprenører

Lad os også hjælpe dig med at gøre din virksomhed mere effektiv!

Se, hvad nogle af vores kunder siger om Handsonsimply.

Bettina Havrilo
Produktionsleder hos Malermester Björn Forsberg A/S
Læs mere
"Brugervenligt program og kundeservice på højt plan. Jeg anbefaler Handsonsimply.dk"
Michael Hansen
Ejer af Citytech ApS
Læs mere
"Nem at anvende, og servicen og supporten er enestående, selv når man sidder i de sene nattetimer og har brug for hjælp"
Allan Høgedal
Formand hos DNH Byg
Læs mere
"Suveræn kundeservice og kvalitetssikring er super nemt. Altid venlig og hjælpsom support. Kan kun anbefales herfra. 😊"

Book en uforpligtende gennemgang

Vil du gerne spare tid?

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.