Cortex Facaderens bruger Handsonsimply til at spare tid på kvalitetssikring

Del indlæg

Specialister indenfor facaderens

Cortex er etableret i 1991, og er i dag førende indenfor facaderens. Ud fra stærke værdier som faglighed, planlægning og ærlighed, yder de en professionel rådgivning til deres kunder og samarbejdspartnere.

I dette indlæg fortæller et par af deres dygtige medarbejdere hvilke fordele de har ved at anvende Handsonsimply i Cortex Facaderens Aps.

Vi sparer rigtig meget tid

“Før vi begyndte at bruge Handsonsimply.dk havde vi ikke samlet vores før, under og efter billeder ét sted, hvilket var ekstremt tidskrævende bagefter, når man skulle dokumentere. Nu er det hele samlet ét sted og det tager seriøst ingen tid at lave sin kvalitetssikring og lave en aftaleseddel f.eks. I en travl hverdag er det dejligt at kunne spare tid på dette, og derved bruge tiden på noget andet værdifuldt” fortæller projektleder Mikkel Schultz fra Cortex Facaderens Aps.

God dokumentation skaber bedre kundetilfredshed

Bygherre sætter stor pris på god dokumentation og det er med til at skabe en bedre kommunikation mellem begge parter, hvilket blandet med dygtig faglighed resulterer i en bedre tilfredshed for rigtig mange. Dette er også noget Mikkel kan bekræfte ” Vores samarbejdspartnere sætter rigtig stor pris på vores dokumentation og det smitter direkte af på kundetilfredsheden, hvilket jo er det vigtigste” fortæller projektleder Mikkel Schultz fra Cortex Facaderens Aps.

Formanden synes det er nemt

Handsonsimply fokusere på at lave et brugervenligt og simpelt kvalitetssikringssystem til alle slags fag indenfor byggeriet. Dette er også noget formanden har bemærket ” Jeg startede med at bruge Handsonsimply for et par måneder siden og jeg synes det er virkelig nemt og simpelt at anvende. Før brugte jeg meget tid på at sende billeder på sms, one drive, og nu tager det mig ingen tid at gøre det hele direkte i appen” fortæller  Formand Eddie Martin fra Cortex Facaderens Aps.

Anbefaler Handsonsimply til håndværkere

“Jeg vil specielt gerne anbefale Handsonsimply til andre der søger et nemt og brugervenligt system til kvalitetssikring og generel dokumentation af dine byggeprojekter” fortæller formand Eddie Martin.

“Jeg vil anbefale Handsonsimply fordi det er et simpelt program, der sikre dokumentation i høj kvalitet” fortæller projektleder Mikkel Schultz.

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.