Brugervenlighed er vigtigt for nedrivningsfirmaet LH Hockerup A/S

Del indlæg

Landsdækkende specialister indenfor nedrivning

LH Hockerup A/S er et familieejet firma, som i 1974 blev startet op af Henning Hockerup. Virksomheden drives i dag af sønnen Lasse Hockerup, som sammen med hans kollegaer sikre den gode kvalitet og ikke mindst de stærke værdier er en fast del af dagligdagen.

De seneste år har budt på mange nye kollegaer efter opkøbet af diamantskærefirmaet M. Niemann A/S og etablering ny afdeling i midtjylland med speciale indenfor affaldssortering og nedrivning.

Nedrivningsfirmaet LH Hockerup A/S er derfor specialister indenfor nedrivning, affaldssortering og diamantskæring på tværs af Danmark.

I dette indlæg fortæller indehaver Lasse Hockerup og projektleder Claus Back hvilke fordele de har ved at anvende kvalitetssikringssystemet Handsonsimply.dk i LH Hockerup A/S.

De klassiske udfordringer

Indehaver Lasse Hockerup fortæller “Før vi blev introduceret til Handsonsimply.dk havde vi  den udfordring, som mange andre virksomheder i byggebranchen sikkert også har, at filer, fotos, og aftalesedler lå spredt rundt i forskellige systemer. Det har vi nu fået samlet i ét system, som gør det muligt for os, at skabe det nødvendige overblik på tværs af kollegaer og projekter.”

Hvorfor valgte i Handsonsimply.dk?

“Vi valgte Handsonsimply.dk fordi det er et meget brugervenligt kvalitetssikringssystem for projektlederen, og for dem ude i marken. Arbejdet kan nemt laves fra systemet og fra appen. Vores kunder og samarbejdspartnere sætter stor pris på vi har styr på dokumentation og nu har vi været kunde hos Handsonsimply.dk i mange år, og service niveauet er rigtig højt. Døgnåbent support og fast kontaktperson er noget vi sætter utrolig meget pris på.” fortæller indehaver Lasse Hockerup.

Hvilke fordele oplever projektlederen?

“Mine kollegaer og jeg bruger kvalitetssikringssystemet Handsonsimply.dk til at dokumentere vores arbejde på dagligt plan. Det er alt fra mails, tekniske forespørgsler, fotodokumentation, kvalitetssikring, aftalesedler der nemt og hurtigt laves direkte ude fra marken via system og app. Det betyder vi spare rigtig meget tid. Handsonsimply.dk er for os et fantastisk værktøj til kvalitetssikring. Det simpelt, det brugervenligt, og det er lige til at gå til. Jeg kan kun anbefale det” fortæller projektleder Claus Back.

Anbefaler Handsonsimply.dk til andre i byggebranchen

“Jeg vil helt klart anbefale Handsonsimply.dk til andre som kan genkende en eller flere af de udfordringer vi havde før. Handsonsimply.dk er utrolig brugervenligt og giver os en masse fordele i dagligdagen” fortæller indehaver Lasse Hockerup.

Prøv gratis og uforpligtende i 14 dage

Kom i gang nu(klik her)

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.