EBH Byg, Din lokale tømrermester Aps kan ikke undvære Handsonsimply i hverdagen

Del indlæg

Mange fordele

“Der er simpenhelt så mange fordele ved at bruge Handsonsimply, at jeg helt seriøst ikke kan finde nogen grund til ikke at have det. Det er bare om at komme i gang” fortæller Rasmus Juul, projektleder hos EBH Byg, din lokale tømrermester Aps.

Rasmus har fået mere tid ved at bruge Handsonsimply

Rasmus har fået meget mere tid i sin hverdag. Han har sparet mange timer på at få overblikket i Handsonsimply, så nu har han meget mere tid til sin familie. Før skulle han ofte bruge de sene aftentimer, eller weekender på at håndtere kvalitetssikring og aftalesedler på kontoret, men kan nu bruge tiden på familien istedet.

Mange bolde i luften – Handsonsimply holder styr på dem

Som projektleder på flere forskellige sager på én dag, er det tæt på umuligt at rende rundt og huske på alle de ting der sker. Der kan lynhurtigt gå noget tabt, som kan have en stor betydning for økonomien. Handsonsimply har givet dem overblikket, og sikret de har styr på alt fra aftalesedler, kvalitetssikring, mails, tekniske forespørgsler, og ikke mindst deres fotodokumentation.

Anbefaler Handsonsimply

“Jeg vil anbefale Handsonsimply fordi man meget let får et overblik over den dokumentation og kommunikation der er på byggesager” fortæller Rasmus Juul, projektleder hos EBH Byg, din lokale tømrermester Aps.

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.