WhiteAway Erhverv forbedrer kvalitetssikring og projektstyring med Handsonsimply.dk

Del indlæg

Om WhiteAway Erhverv
WhiteAway Erhverv er en specialiseret samarbejdspartner inden for hvidevarer til projektmarkedet og en del af WhiteAway Group, Danmarks største forhandler af hvidevarer. WhiteAway Erhverv tilbyder ikke kun hvidevarer, men også professionel projektstyring, leveringssikkerhed og personlig rådgivning for en tryg og nem handel.

Udfordringer før Handsonsimply.dk
Før WhiteAway Group begyndte at benytte Handsonsimply.dk, oplevede de større tidsforbrug på administrative opgaver i forhold til projektstyring, herunder fotodokumentation og generel kvalitetssikring. Dette resulterede i en ineffektiv arbejdsgang, som kunne forsinke og fordyre projekterne.

Handsonsimply.dk betydning for WhiteAway Erhverv
Handsonsimply.dk har hjulpet WhiteAway Erhverv med at forbedre deres kvalitetssikring og projektstyring markant. Systemet har gjort det nemt at dokumentere arbejdet med fotodokumentation og GPS-tracking, og derved øget kvaliteten i arbejdet. Handsonsimply.dk har også gjort det muligt for WhiteAway Erhverv at kommunikere mere effektivt med deres byggeledelser og sikre, at projekterne kører smidigt fra start til slut.

Anbefaling af Handsonsimply.dk
WhiteAway Erhverv anbefaler Handsonsimply.dk til alle i byggebranchen, der ønsker at forbedre deres fotodokumentation, kvalitetssikring og projektstyring. De er også meget tilfredse med Handsonsimply.dk døgnåbne support og den gode dialog og kontakt, de har haft med dem.

Prøv gratis i 14 dage
Hvis du ønsker at forbedre din virksomheds kvalitetssikring og projektstyring, kan du prøve Handsonsimply.dk gratis i 14 dage. Systemet giver dig mulighed for at administrere dine projekter mere effektivt og sikre, at de overholder de nødvendige standarder og krav. Derudover er Handsonsimply.dk brugervenligt og intuitivt at bruge, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge systemet. Prøv gratis i 14 dage eller ring 78706699.

 

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.