Vigtigheden af fotodokumentation i byggebranchen

Del indlæg

Manglende fotodokumentation kan have store konsekvenser for entreprenører

Når du arbejder i byggebranchen, er det afgørende at have en effektiv og proaktiv dokumentationsproces på plads for at sikre en nøjagtig og pålidelig dokumentation af arbejdet. Manglende fotodokumentation kan få alvorlige konsekvenser for entreprenører i byggebranchen. Hvis man i dag benytter f.eks. SMS, WhatsApp eller Messenger til at dokumentere arbejdet, kan det typisk være meget tidskrævende og føre til tvister, forsinkelser og endda retssager på grund af manglende eller utilstrækkelig dokumentation. Derfor er det vigtigt at anvende effektive og pålidelige værktøjer til fotodokumentation, for at undgå disse negative konsekvenser.

Handsonsimply.dk – den bedste app til fotodokumentation i byggebranchen

En app til fotodokumentation som Handsonsimply.dk er et af de bedste værktøjer, du kan bruge til at dokumentere dit arbejde. Vores app er specielt designet til byggebranchen og giver dig mulighed for at tage billeder og dokumentere arbejdet på en nem og overskuelig måde. Du kan endda tilføje GPS-lokation og placering på en plantegning nemt og hurtigt, så du altid kan holde styr på, hvor tingene er.

Nemt at bruge før, under og efter arbejdet

Vores app til fotodokumentation gør det nemt for dig at dokumentere arbejdet før, under og efter det er færdigt. Du kan tage billeder og tilføje noter omkring eventuelle mangler, tekniske forspørgsler og tilsynsnotater. Alt dette kan bruges til kvalitetssikring og digitale aftalesedler.

14-dages gratis prøveperiode

Vi tilbyder altid en 14-dages gratis prøveperiode, hvor du kan prøve vores app til fotodokumentation uden at skulle binde dig. Du vil have din egen kontaktperson, som vil sikre, at du får mest muligt ud af perioden. Tøv ikke med at komme i gang med din uforpligtende prøveperiode nu på www.handsonsimply.dk og oplev, hvor nemt det kan være at dokumentere dit arbejde på en effektiv og struktureret måde.

 

 

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.