En succeshistorie – Digital kvalitetssikring og dokumentation hos Malerfirmaet Eskildsen A/S

Del indlæg

Vi er rigtig glade for at fortælle om det gode samarbejde mellem Handsonsimply.dk og Malerfirmaet Eskildsen A/S. Malerfirmaet Eskildsen er et kendt firma i malerbranchen, som altid leverer godt arbejde.

Lad os høre, hvad firmaets ejer, Dennis Eskildsen, og malersvenden David siger om deres erfaringer med at bruge Handsonsimply til at holde styr på kvalitet og dokumentation.

Tradition møder innovation

Malerfirmaet Eskildsen A/S er kendt for sin lange historie præget af entreprenørskab og levering af malerarbejde på højeste niveau. Under ledelse af Dennis Eskildsen, der tidligere har været formand for malersektionen ved Dansk Byggeri, har firmaet konstant bestræbt sig på at finde løsninger, der kan forbedre både effektivitet og lønsomhed.

Dennis Eskildsen har personligt styret firmaets kurs mod succes, især gennem en dedikeret specialisering i renovering og vedligeholdelse af fredede bygninger. Hans rejse startede med en blanding af formel uddannelse og personlig udvikling igennem rejser. Efter at have overtaget virksomheden i år 2000, har han utrætteligt forfulgt en vision om at levere arbejde af højeste kvalitet, understøttet af god service, der altid sætter kundens behov i centrum.

Under hans ledelse har virksomheden udviklet en række synergier mellem diverse forretningsområder, heriblandt en afdeling for sprøjtelakering, som komplementerer malervirksomheden perfekt. Samtidig har Dennis Eskildsen sikret, at firmaet opretholder et stærkt fokus på arbejdsmiljø og socialt ansvar, hvilket vidner om en dybdegående forståelse for betydningen af et godt arbejdsmiljø og et fastholdt socialt ansvar i nutidens erhvervsliv.

Mødet med Handsonsimply.dk

Dennis blev introduceret for Handsonsimply.dk gennem hans netværk, der anbefalede Handsonsimply som den bedste og mest tilgængelige løsning til digital kvalitetssikring til malere. Det der overbeviste ham var platformens brugervenlighed og effektivitet.

Alt samlet ét sted

Gennem Handsonsimply har alle hos Malerfirmaet Eskildsen A/S skabt en fælles platform, der samler alt dokumentation ét sted. Dette sikre en strømlinet proces for deres dokumentation dokumentation. Det har medført en mere koordineret og effektiv arbejdsgang, hvor alle har nem adgang til de nødvendige oplysninger.

Brugervenligt for alle

For David er Handsonsimply blevet et centralt redskab i den daglige drift. Appen gør det nemt at dokumentere, rapporter og kommunikere med både rådgivere og kolleger direkte fra telefonen. Nem adgang til fotodokumentation, kvalitetssikring og aftalesedler til ekstraarbejde f.eks har ikke bare forenklet hverdagen, men også skabt en mere lønsom arbejdsproces hos alle i malervirksomheden.

Prøv Handsonsimply i 14 dage og mærk forskellen

Vi inviterer dig til at opleve fordelene ved digital kvalitetssikring og fotodokumentation med Handsonsimply.dk. Vi tilbyder en 14-dages gratis prøveperiode, hvor du får din egen kontaktperson, der sikrer, at du får det optimale ud af prøveperioden gennem vejledning og support.

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.