System til kvalitetssikring

Digital Kvalitetssikring til byggeriet

Gør kvalitetssikring nemt og systematisk

Med Handsonsimply er kvalitetssikring og dokumentation en leg. Vi giver dig værktøjerne til at opfylde bygherrens kvalitetskrav direkte fra byggepladsen.

Fotodokumentation og kontrol i ét

Undgå de sene timers skrivebordsarbejde. Med vores platform kan du kombinere fotodokumentation med kontrolskemaer og tjeklister. Generer rapporter direkte i systemet, og skab en papirløs byggeplads.

Dit eget kvalitetssikrings-setup

Handsonsimply gør det muligt at strukturere dit projekt præcis, som du vil. Tilføj kontrolskemaer, som er tilgængelige for relevante fagentreprenører, og hold styr på hele projektet.

Brug af standard og skræddersyede skemaer

Importér kvalitetssikringsstandarder fra Dansk Byggeri eller tilføj dine egne. Kategoriser skemaerne i overskuelige mapper som modtagekontroller og slutkontroller.

Mød lovens krav med lethed

Selvom kvalitetssikring er lovpligtigt i mange projekter, behøver processen ikke være tidskrævende. Med Handsonsimply’s app kan du nemt indrapportere og dokumentere direkte på pladsen – både online og offline.

Mobil kvalitetskontrol

Udfør fotodokumentation og tjeklister direkte via din smartphone eller tablet. Spar tid, penge, og besvær.

Digital styring af udfordringer

Hvert byggeprojekt har sine udfordringer, men med Handsonsimply får du et digitalt overblik, der gør styring af fejl og mangler nemmere og mere økonomisk.

Overblik og ansvarsfordeling

Som totalentreprenør kan det være udfordrende at holde styr på alle faggrupper. Med vores system kan du markere, delegerere og følge op på fejl og mangler, uanset hvor du befinder dig.

Ubegrænset lagerplads til alle projekter

Med Handsonsimply behøver du aldrig bekymre dig om plads eller datasikkerhed. Vi samler alle dine dokumenter og tegninger sikkert ét sted.

Adgang og samarbejde

Styr adgangen til dine filer, og lad eksterne parter bidrage, når det er nødvendigt. Uanset om du har internetforbindelse eller ej, har du altid adgang til vigtige dokumenter med Handsonsimply.

Book en uforpligtende gennemgang

Ønsker du tidsbesparelse for din entreprenørvirksomhed?

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.