System til kvalitetssikring

Digital Kvalitetssikring til gulvlæggere

Alt hvad en gulvlægger behøver i én app

Med vores app kan du nemt og hurtigt udfylde alle skabeloner til kvalitetssikring for gulvlæggere. Uanset om det er fotodokumentation, fugtmålinger, eller afvigerapporter, er alt samlet ét sted for optimal effektivitet.

Besparelser i tid og penge

Glem bøvlet med at skulle skifte mellem forskellige apps eller dokumenter. Ved at samle alt i vores app, sparer du som gulvlægger både tid og penge, mens du sikrer den bedste kvalitetssikring og dokumentation.

Kvalitetssikringshåndbog for gulvlæggere

Vores platform danner automatisk en kvalitetssikringshåndbog for dig. Fra sagsidentifikation til kontrolplan, får du alt hvad du behøver for en nem og effektiv kvalitetssikring.

Slut med overarbejde

Kvalitetssikring behøver ikke at være kompliceret. Med ét klik får du en fuldstændig håndbog, der sparer tid for både dem på kontoret og dem ude på byggepladsen.

Danmarks førende inden for digital kvalitetssikring for gulvlæggere

Som Danmarks førende indenfor digital kvalitetssikring for gulvlæggere, har vi dyb forståelse for dine behov. Vores platform er udviklet med input fra mange gulvlæggere, hvilket sikrer, at den lever op til dine forventninger.

Tilpasset alle i teamet

Uanset om du er leder eller svend, har vi den rette løsning for dig. Vores fuld-bruger adgang er perfekt for ledere, mens vores del-bruger adgang er skræddersyet til svenden ude på byggepladsen.

Brugervenlighed i fokus

Som gulvlægger har du konkrete og simple behov. Vi forstår det, og vores platform er designet til at være så enkel og brugervenlig som muligt, så du kan fokusere på det, du gør bedst: at lægge gulve.

Hør hvordan Lambæk Gulve A/S bruger Handsonsimply.dk

Book en uforpligtende gennemgang

Vil du spare tid i din gulvlæggerforretning?

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.