System til kvalitetssikring

Digital Kvalitetssikring til tømrere

Gør dit tømrerarbejde mere effektivt med digital dokumentation

En stor del af tømrerbranchen benytter stadig traditionelle metoder til dokumentation ved hjælp af papir, blyant og fotos, der ofte sendes via sms, Messenger eller WhatsApp.

Disse metoder kan imidlertid ofte mangle nødvendig tekstbeskrivelse og korrekt lokationsinformation. Heldigvis findes der en alternativ løsning, der kombinerer brugervenlighed, professionalisme og effektivitet, hvilket resulterer i en betydelig tidsbesparelse.

Brugervenligt system til kvalitetssikring

Handsonsimply har to forskellige slags brugeradgang. En type er til lederne i firmaet, og den anden er til tømrerne, der arbejder ude på byggepladsen. Vi ved, at folk i tømrerbranchen oftest har brug for lette og enkle løsninger, så vi arbejder hårdt på at lave noget, der er let at bruge for alle, uanset hvor gammel man er eller hvad man arbejder med.

Hos os får du hjælp hele døgnet rundt, alle dage i året, og du får din egen faste kontakt, der sørger for, at alle i din virksomhed kan finde ud af at bruge systemet og er glade for det. Hos Handsonsimply går vi meget op i at gøre tingene nemme, brugervenlige og at sørge for, at vores kunder er glade.

Book en uforpligtende gennemgang

Vil du som tømrer spare tid?

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.