System til kvalitetssikring

Digital Kvalitetssikring til VVS installatører

Effektiv VVS-dokumentation med Handsonsimply

Vil du effektivisere kvalitetssikringen og dokumentationen i din VVS-virksomhed? Handsonsimply er det foretrukne system blandt tusindvis af VVS-installatører. Vi fokuserer på brugervenlighed, så du nemt kan sikre din lovpligtige dokumentation direkte ude fra marken.

Professionel fotodokumentation

Med Handsonsimply er VVS-installatører godt rustet til at håndtere fotodokumentation. Via vores app kan du nemt tage fotos og videoer, tilknytte lokation via plantegninger eller GPS, organisere dem i mapper og tilføje tekst ved hjælp af skrift eller tale. Desuden kan du tilføje pile, tegn og mål, som automatisk bliver tilknyttet det relevante projekt og gemt sikkert i skyen.

Nu kan din før-, under- og efter-dokumentation nemt deles gennem flotte rapporter med dit eget design og logo via mail eller SMS. Aldrig har det været så nemt at skabe flot og professionel dokumentation.

Optimer din arbejdsproces med Handsonsimply's VVS-app

Som VVS-installatør kan du hurtigt oprette de lovpligtige kontrolskemaer og nemt udfylde dem direkte fra vores app. Dette betyder, at alle de lister, I plejede at udfylde manuelt, nu kan gøres digitalt via appen på en smartphone eller tablet.

Hurtig digital kvalitetssikring

Vi fokuserer på brugervenlighed, så I vil opleve, at det bliver en leg at gøre det via Handsonsimply, og I vil spare meget tid både inde på kontoret og ude i marken.d stort fokus på brugervenlighed. Det betyder, at I nemt kan komme i gang og opnå betydelige tidsbesparelser for virksomheden.

Hvorfor vælge Handsonsimply til digital kvalitetssikring?

Byggebranchen er konkurrencepræget med lave marginer, så effektivisering er afgørende. Vi er den førende udbyder af digital kvalitetssikring med stort fokus på brugervenlighed. Det betyder, at I nemt kan komme i gang og opnå betydelige tidsbesparelser for virksomheden.

Book en uforpligtende gennemgang

Vil du som VVS installatør spare tid?

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.