System til kvalitetssikring

Digital Kvalitetssikring til murere

Optimer din murervirksomhed med Handsonsimply

Ønsker du en lettere og hurtigere måde at dokumentere dit murerarbejde på? Prøv Handsonsimply. Vores platform giver dig mulighed for at kontrollere kvaliteten af dit arbejde nemt og hurtigt.

Det betyder bedre service til dine kunder og færre fejl, der kan blive dyre at rette. Med Handsonsimply bliver dit murerarbejde enklere og mere effektivt.

Dokumenter før, under og efter

Dokumentation er nøgleordet i byggeriet, især for murere. Det kan for eksempel være mangler. Med Handsonsimply kan du hurtigt tage billeder med din telefon og udfylde tjeklister direkte i app’en.

Dine kolleger får dine noter og billeder med det samme, så du slipper for at bruge tid på at sende dem individuelt. Med Handsonsimply bliver det enklere at holde styr på detaljerne på din sag, og du sparer tid.

Brugervenlig kvalitetssikring af murerarbejde

Handsonsimply.dk gør det let at holde styr på dit murerarbejde. Vi tilbyder adgang både til ledere og til murersvende.

Lederen kan bruge sin adgang til både systemet og appen til at få det overordnede billede: Kvalitetssikring, emails, aftaler og meget mere. Murersvenden anvender appen til at dokumentere arbejdet direkte fra byggepladsen. Her kan de tage billeder, skrive noter, lave tegninger, og markere færdige opgaver. Alt dette kan håndteres direkte fra deres mobil.

Til sidst er det muligt at generere en PDF med alle nødvendige oplysninger. På den måde er du altid på toppen af tingene, uanset hvor du befinder dig.

Book en uforpligtende gennemgang

Vil du som murer spare tid?

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.