System til kvalitetssikring

Digital Kvalitetssikring til anlægsgartnere

Digital dokumentation er vigtigt

For fag inden for anlæg og brolægning er effektiv dokumentation før, under og efter projekter afgørende for succes og lønsomhed. Manglende evne til at dokumentere på en effektiv måde kan have negative konsekvenser. Derfor spiller digital kvalitetssikring og dokumentation en afgørende rolle for vellykkede projekter.

Anvendt af flest inden for anlæg og brolægning

Handsonsimply – det mest populære system inden for anlæg og brolægning. Vi fokuserer på det essentielle og gør det nemt for både ledende og udførende medarbejdere at udføre digital kvalitetssikring før, under og efter arbejdet.

Vi vægter brugervenlighed og kundeservice højt, og vores platform benyttes dagligt af tusindvis af anlægsarbejdere, herunder nogle af Danmarks største virksomheder inden for branchen. Vores specialisering er digital dokumentation af anlægsarbejde, som sparer jer tid.

Med Handsonsimply kan I nemt dokumentere arbejdet gennem hele projektet, hvilket resulterer i tidsbesparelser og øget indtjening på jeres projekter.

Nem fotodokumentation med Handsonsimply app

Handsonsimply tilbyder markedets bedste app til nem fotodokumentation, som gør det ekstremt let for fagfolk inden for anlæg og brolægning at udføre deres kvalitetssikring og dokumentation i overensstemmelse med de påkrævede standarder.

Med vores app kan I hurtigt tage fotos, organisere dem i en eller flere mapper, tilføje tekst gennem skrift eller tale, markere mål og tegn direkte på billederne og tilknytte lokation ved hjælp af Google Maps eller plantegninger. Alle jeres registreringer bliver præsenteret på en dynamisk oversigt, hvilket gør det nemt at holde styr på alt.

Den automatiske tilknytning af al dokumentation til det relevante projekt sikrer, at alt er samlet på ét sikkert sted i skyen. Med Handsonsimply’s brugervenlige platform har I aldrig før haft så let ved at organisere jeres før-, under- og efter-fotodokumentation. Spar tid og opnå en problemfri dokumentationsproces med vores app.

Tjen flere penge med digitale dagsrapporter

Handsonsimply dagsrapport-modul gør det nemt at oprette digitale dagsrapporter via appen. Du kan tilknytte modtagere som bygherrer og tilføje GPS-lokation, arbejdsoplysninger, eventuelle hindringer og ændringer, timer, materialer og maskiner med antal.

Desuden kan du vedhæfte foto- eller videodokumentation og sende det direkte til kontoret fra marken. Du kan også få en underskrift via appen, hvis det drejer sig om en aftale, så du undgår mundtlige aftaler.

Digitale dagsrapporter sikrer, at vigtige informationer når frem til projektlederen, som kan bruge dem til at sikre den bedst mulige økonomi på projektet. Ved at optimere denne proces kan der spares betydelige ressourcer.

Book en uforpligtende gennemgang

Vil du som anlægsgartner spare tid?

Book en gratis demonstration

Vi kontakter dig indenfor 1-2 min mandag til søndag.